Taking a drive from Westport to St. Louis

 

Dit is een klein artikel over een reis die we gemaakt hebben van Westport Indiana naar St. Louis (Missouri). We moesten in Westport zijn voor werk en hebben toen de auto genomen naar St. Louis (family). Was zeker een leuke reis maar beter dit eenmalig te doen. Er is niet echt heel veel te zien onderweg.

 


013 1OverviewSmall

 

 

Dit is al enige tijd geleden maar we moesten in Indiana zijn. Vanaf dit punt was het ongeveer 4 uur rijden naar St. Louis wat een leuk idee leek nadat we klaar waren in Indiana.

Indiana heeft een redelijke grote argrarische gemeenschap, veel landbouw is hier aanwezig. 

 

 

 

 


  013 2StartSmall

 

 

Zoals hier wel te zien is, heeft de staat veel landbouw. Dit is een uitzicht vanaf het hotel (je kunt je ook afvragen wat je hier moesten doen)? Je kunt de doorgaande weg ook al zien lopen, bereid je dan maar voor op 4 uur hetzelfde asfalt (met de nodige gaten).  

 

 

 

 


  013 3House

Dit is een vreemd gezicht. Je rijdt in een van de rijkste landen van de wereld maar in dit deel van de USA (en wellicht ook andere delen), kom dit soort vervallen huizen best veel voor. Het zal wel afhangen van de locatie maar komt zeer vervallen over. 

 

Als ik de GPS data van deze foto nakijk kom ik op 39.40,-86.29 (bij benadering).

 

Dit kun je in Google Maps ingeven om terug te halen waar de foto genomen is (altijd handig, let op dat sommige telefoons het minteken niet meenemen!).

We zijn inderdaad redelijk van de grote weg af zie ik en volgen de 252 (ik rond de GPS data af, positie wijkt iets af).

  


  013 4ViewSmall 

 

 

Dit is inderdaad het beeld voor het grootste deel van de weg. Een eindeloze weg, voordeel is dat een groot deel heel recht is (als dat al een voordeel is). De conditie van het asfalt is niet overal heel erg goed maar gegeven de extreme weerscondities hier is dat niet heel vreemd.

 

 

 

 

 

 

 


013 5CitySmall 

 

Soms kom je door een stadje. Dit is een typisch stadje (of misschien wel dorpje) in Indiana, veel mensen die op het land werken (als ik de auto's zo zie). Dit was voornamelijk een grote straat dward door het dorp waar we redelijk snel doorheen waren. Komt wel erg Amerikaans over. 

 

 

 

 

 

 

 

 


013 6BarnSmall

 

 Dit is een vrij normaal beeld, een verlaten restaurant of boerenbedrijf. Ik denk dat niemand de bestaande locatie wilde overnemen (weggetrokken naar de stad) en het gebouw blijft staan en vervalt tot iemand het weer claimt.

 

 

 

 

 

 

 


Print   Email