Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

IMG_20190309_104535.jpg

Deze week paar dagen in USA geweest op klantbezoek. Eerst stop op NY waar ik anderhalf uur had voor overstap. Natuurlijk had vliegtuig vertraging en bleef er nog drie kwartier over. Omdat ik door immigration moest, werd dat erg krap. Ik had nog het idee dat het mogelijk zou b kunnen zijn ( mede omdat ik visum heb een al in USA been geweest met dat visum) totik in de aankomsthal kwam. Wij waren het laatste vliegtuig dat binnengekomen was en helaas was er geen manier om een snellere rij te krijgen. Bijna een uur in de rij gestaan en natuurlijk de volgende vlucht gemist. Het was inmiddels 23:00 en dan moet je nog volgende vlucht gaan regelen en hotel gaan zoeken. Ik moest er de volgende dag weer om 06:00 zijn omdat ze nog moeten uitzoeken of de vlucht aangeboden moest worden door vertraging. Gelukkig hotel gevonden ( tegen hoge prijs maar zit ook in NY) en rond 00:00 eindelijk daar. Natuurlijk slecht geslapen en in 04:15 weer op om de shuttle naar luchthaven te nemen.
Gelukkig ging dat goed en kon ik vliegen en was rond 10:30 op bestemming. Bespreking bij klant, was redelijk zware dag en ik was 's avond redelijk afgewerkt. De volgende dag was beter ( tweede dag besprekingen) en ' s avonds weer naar huis. Heerlijke nachtvlucht ( niet dus) en 's morgens weer terug. Heb niet heel veel gedaan zaterdag.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

IMG_20190205_193106.jpg
Alweer een week geleden dat ik op de PharmaPack beurs in Parijs was. Dat is beurs, zoals de naam al doet vermoeden, een beurs voor pharmaceutische verpakkingen. Dat omdat ampullen, spuiten maar ook insuline pennen, etc. Nu vanuit een assemblage en print insteek waar het eerst vision en controle betrof. Was wel interessant maar voornamelijk een netwerk beurs.
's avond met metro naar centrum Parijs geweest en via Notre Dame naar Louvre en Eiffeltoren gelopen ( is trouwens 13 km). Onderweg nog iets gegeten en dat viel niet eens tegen (zeker in centrum moet je oppassen). Dag erna kwamen nog collega's en zijn we 's avond nog even naar Parijs ( centrum) geweest. Nu blijkbaar iets later terug want ook #4 rijdt dus niet later op de avond. We hebben laatste stuk moeten lopen. Zou ook fijn zijn als men dat even laat weten. Maar tegen 23:30 terug in hotel. Toen weer dagje beurs en naar huis gereden. Was redelijk op toen ik thuis was. Dag erna nog gewerkt maar we redelijk gaar.

 

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Het was goed krabben deze week, moest even wennen aan de kou. We moesten allemaal wennen aan de sneeuw blijkbaar want het stond goed vast. Omdat ik via de " binnenwegen" naar huis rijdt, was het toch wel oppassen. Deze wegen worden als laatste gestrooid en het was heel erg wit onderweg. Zelf nog kleine aanrijding zien gebeuren, iemand moest wachten voor verkeer op rotonde ( ik) maar de auto erachter kon niet meer op tijd tot stilstand komen. Ik vermoed dat die auto geen winterbanden had ( dat zou dom zijn). Heel vervelend maar dat washelaas meteen schade. Terug in Uden ( moest nog ff boodschap halen) zag ik auto de bocht op de rotonde niet halen ( vreemd). Hier geen ongelukken maar had er iemand gefietst dan was dat toch vervelend geweest. Ik had zakelijke afspraak op vrijdag maar die werd door sneeuw afgezegd, was lastig om tot Grauel te geraken. Nieuwe kans volgende week.
Feest vorige week bij Tom was zeer gezellig, had misschien (!) wel iets teveel gedronken, geen super productieve zondag gehad (duidelijke B & B dag; Bed en Bank). Dit weekeinde al meer activiteiten op agenda staan.
De foto is van de ( golfbaan) Leemkuilen, lijkt heel mooi weer ( misschien zelfs warm) maar er lag overal sneeuw. Je kunt het ijs nog zien op de waterhindernis.

IMG_20190119_130223.jpg

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Eindelijk is de winter hier. Niet dat ik er heel blij mee ben want het is krabben elke dag. Zeker omdat het rond het vriespunt is, zit het ijs er "hard" op. Gelukkig heeft de auto voorruit verwarming wat het ijsvrij maken iets makkelijker maakt maar blijft opletten de eerste kilometers. Nog geen reizen geboekt ( behave beurs in februari) maar dat kan zo veranderen. Dit weekeinde feest bij Tom, ik zag dat hij allerlei lekkere biertjes gehaald heeft, dat zag er goed uit. Zal vast heel gezellig worden.

IMG_20181228_162946.jpg

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Zo, de eerste week zit er weer op. Gelukkig maar paar dagen werken (rustig beginnen). Dit weekeinde veel gedaan, klein rondje golf gespeeld en ook nog maar beetje gewerkt. Komende week "meeting" over de business unit en daarbij behorende strategie. Heb een marketing plan uitgewerkt waarbij aantal interessante dingen opvallen ( wat moet er gebeuren om succesvol te zijn). Dit zal mogelijk tot veranderingen leiden maar eerst eens zien hoe het ontvangen wordt. De kerstboom is ook weer opgeruimd wat meestal betekent dat de " feestjes" weerbeginnen. Volgende week de eerste en week daarna meteen volgende. Dat is altijd goed begin van het nieuw jaar. Foto is nog van eind vorig jaar, nog geen leuke (wat ik had staat op de blog pagina) leuke nieuwe genomen dit jaar.

IMG_20181104_143206.jpg

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Met een weekIMG_20181228_162946.jpgje vrij heb ik de site en beetje bijgewerkt. Moest er weer beetje inkomen maar vooral oude informatie verwijderd. Moest er beetje inkomen maar wil vooral gebruik maken van bestaande " onderdelen" zonder allemaal " plug-ins". Meestal zijn die laatste het probleem ivm veiligheid (als die niet goed bijgehouden worden kan dit toegang verschaffen tot de site). Natuurlijk kan er ook veel via code veranderd worden maar ook daar blijf ik nu ff van weg. Misschien kijk ik daar later nog eens naar. Maar lastigste zijn de verschillende onderdelen, het is natuurlijk allemaal oefening maar zeker zinnige oefening.
Naast deze oefening ook nog lekker gegeten, onder andere met recept uit "Leffe Kookboek". Zijn begonnen met stoofpot en deze is zeker goed gelukt.