Week 30

IMG_20190715_155552.jpg

Vorige week naar UK geweest. Vanwege de reis wilde ik graag op London Stansted landen ( STN). Dus collega gevraagd de reis te regelen ( was druk) en ook auto en hotel geregeld. Zondag was ik laatste dingen aan het inpakken toen ik opeens SEN ( luchthaven code) zag staan. Had ze blijkbaar een andere luchthaven geboekt. Dit is zeker uur verder rijden en daar was geen auto gereserveerd. Alles nog omgegooid op zondagavond en gelukkig kunnen regelen.
Moest wel even wennen met links rijden maar vooral met links schaken. Dit was een benzine auto ( ik ben Diesel gewend, minder toeren) met een hele lange koppeling. In mijn auto kan in gewoon mijn hak laten staan bij schakelen maar niet in de huurauto. Het was echt opletten, beetje stuntelen bij wegrijden. Gelukkig was ik alleen.
Nu wist ik van vorige reis naar UK dat Cambridge zeer druk is, dus die snelweg vermeden. Wist ook niet dat de wegen in Noordoosten van UK zo smal waren, soms maar eenbaans. Interessant bij tegenliggers. Maar alle afspraken gehaald en zelfs op tijd terug op luchthaven.

Beer Cruise

BeerCruiseCategoryOverzicht van verschillende biertjes en waardering

Blog

InterestOverzicht van Blog onderwerpen