Week 3

Het was goed krabben deze week, moest even wennen aan de kou. We moesten allemaal wennen aan de sneeuw blijkbaar want het stond goed vast. Omdat ik via de " binnenwegen" naar huis rijdt, was het toch wel oppassen. Deze wegen worden als laatste gestrooid en het was heel erg wit onderweg. Zelf nog kleine aanrijding zien gebeuren, iemand moest wachten voor verkeer op rotonde ( ik) maar de auto erachter kon niet meer op tijd tot stilstand komen. Ik vermoed dat die auto geen winterbanden had ( dat zou dom zijn). Heel vervelend maar dat washelaas meteen schade. Terug in Uden ( moest nog ff boodschap halen) zag ik auto de bocht op de rotonde niet halen ( vreemd). Hier geen ongelukken maar had er iemand gefietst dan was dat toch vervelend geweest. Ik had zakelijke afspraak op vrijdag maar die werd door sneeuw afgezegd, was lastig om tot Grauel te geraken. Nieuwe kans volgende week.
Feest vorige week bij Tom was zeer gezellig, had misschien (!) wel iets teveel gedronken, geen super productieve zondag gehad (duidelijke B & B dag; Bed en Bank). Dit weekeinde al meer activiteiten op agenda staan.
De foto is van de ( golfbaan) Leemkuilen, lijkt heel mooi weer ( misschien zelfs warm) maar er lag overal sneeuw. Je kunt het ijs nog zien op de waterhindernis.

IMG_20190119_130223.jpg

Beer Cruise

BeerCruiseCategoryOverzicht van verschillende biertjes en waardering

Blog

InterestOverzicht van Blog onderwerpen